PANEL DISKUSIJA: Vox Feminae platforma - Umrežavanje i razvoj modela DIY rada

Tribine

12.11.2014. u 18:00 h srijeda

Vox Feminae platforma za cilj ima povećati medijsku zastupljenost i utjecaj umjetnica, aktivistica i poduzetnica. Na ovoj panel diskusiji fokusirat ćemo se na DIY umjetnice, detektirati njihove probleme, mapirati potencijalna rješenja, potaknuti umrežavanje te se usaglasiti oko modela zajedničke suradnje.

više...

PANEL DISKUSIJA: Vox Feminae platforma - Umrežavanje i razvoj modela DIY rada

Tribine

12.11.2014. u 18:00 h srijeda

Vox Feminae platforma za cilj ima povećati medijsku zastupljenost i utjecaj umjetnica, aktivistica i poduzetnica.
Na ovoj panel diskusiji fokusirat ćemo se na DIY umjetnice, detektirati njihove probleme, mapirati potencijalna rješenja, potaknuti umrežavanje te se usaglasiti oko modela zajedničke suradnje.

više...

Promocija dokumentarnog filma "Put u novi život" i konferencija za medije

Tribine

17.11.2014. u 12:00 h ponedjeljak

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti (15. studeni do 15.prosinca), s ciljem senzibiliziranja javnosti o problemima resocijalizacije ovisnika i potrebi njihove ponovne reintegracije u zajednicu nakon završenog liječenja, te predstavljanja aktivnosti nacionalnog Projekta resocijalizacije ovisnika i rezultata koji su postignuti u njegovoj dosadašnjoj provedbi, u KIC-u će se u ponedjeljak, 17. studenoga 2014. s početkom u 12 sati održati promocija dokumentarnog filma Put u novi život i konferencija za medije.

više...

DANI MARIJE JURIĆ ZAGORKE -PANEL: SUVREMENA FEMINISTIČKA KRITIKA GRAĐANSTVA, ŽENSKOG REPRODUKTIVNOG RADA POD OKRILJEM AKUMULACIJE KAPITALA I INSTITUCIJE BRAKA/OBITELJI

Tribine

20.11.2014. u 18:00 h četvrtak

U okviru Dana Marije Jurić Zagorke 2014. održava se znanstveni skup Intimno građanstvo obitelj, brak i spolnost i zakon u povijesnoj i suvremenoj perspektivi koji otvaramo panelom Suvremena feministička kritika građanstva, ženskog reproduktivnog rada pod okriljem akumulacije kapitala i institucije braka/obitelji.

više...