Predstavljanje romana „Strah od kupine“ autorice Danijele Crljen

18.10.2021. u 19:00 h ponedjeljak

Predstavljanje romana  „Strah od kupine“  autorice Danijele Crljen u izdanju Naklade Fragment iz Splita, održat će se 18.10.2021. u 19 h u Kulturno informativnom centru (KIC) u Zagrebu

Roman „Strah od kupine“  obuhvaća više od stotinu godina povijesti splitske obitelji, posebice njenih ženskih članova. Obiteljski je to roman koji secira najrazličitije odnose i veze, i roman o povijesti čije kulise ne opterećuju nego se blago naziru, i ljubavni roman koji svjedoči o razlikama u shvaćanjima ljubavi kroz različite generacije, roman o Splitu i njegovoj arhitekturi, novinarstvu, školstvu, njegovim starosjediocima i došljacima.

Briljantan stil i čista kompozicija brinu o čitateljevoj lakoj šetnji kroz velike teme. Upravo taj briljantan stil pisanja i izražavanja je očarao urednicu romana gđu. Julijanu Matanović, ali i nakladnika koji ponosno stoji iza prepoznavanja i tiskanja ovog romana pod svojim okriljem. Roman je to koji polako, ali sigurno zauzima svoje mjesto pod književnim nebom i iz dana u dan očarava sve više i više čitatelja te biva prepoznat i od strane stručne javnosti.

 

U  programu sudjeluju:

Karmela Vukov Colić, moderatorica

Danijela Crljen, autorica

Julijana Matanović, urednica

Lana Barić, glumica HNK Zagreb

Naklada Fragment

 

undefined