ZVONO ISTINE – KAKO JE HRVATSKA PRETVORENA U KORPORACIJU

19.02.2015. u 19:00 h četvrtak

U četvrtak, 19. veljače 2015. u 19 sati u KIC-u će se održati druga tribina iz ciklusa Preko ruba znanosti koji vodi novinar Krešimir Mišak.

Gost tribine je Vladimir Perić - Valter, član i administrator web platforme Zvono istine, koji će nam rasvijetliti okolnosti pod kojima je Republika Hrvatska pretvorena u korporaciju.

Web platformu Zvono istine utemeljila je nekolicina volontera i ona okuplja rezultate istraživanja provedenih kroz posljednjih nekoliko godina. 

Istraživanja su urodila otkrićem mnogih neistina i manipulacija koje se svakodnevno nameću ljudima, od toga da su zakonite institucije naše domovine pretvorene u najobičnije tvrtke koje pod maskom vlasti otimaju ono što pripada ljudima, do brojnih novih saznanja koja su proistekla iz iskustvene interakcije s tim tvrtkama. Na tribini saznajemo odgovore na pitanja: Kako je i kada RH pretvorena u korporaciju? Koji su dokazi da su sve institucije također korporacije? Kako i zašto je kontrolni sustav ljude pretvorio u fiktivne entitete zvane  "osoba"? Što je to "Objava o nepostojanju osobe" i koji su njeni dalekosežni učinci?

Također saznajemo da je svjetski korporativni sustav u kojem živimo i koji je sve države, uključujući i našu, pretvorio u korporacije koje su odgovorne jedino univerzalnom trgovačkom zakonu, a ne ljudima 25. prosinca 2012. zakonskim putem stavljen izvan zakona. Moglo bi se reći, slobodni smo, ali to još ne znamo...  

 

undefined